Att ha två huliganer...

Våra killar är förstås de bästa killarna på denna jord! Men ojojoj hur de kan reta upp oss å testa våra gränser!! Både igår på hemresan och idag så har de liksom röjt runt och bråkat lite extra. Alltså lite mer extra än vanligt! 

Vi startade förmiddagen med besök på närakuten, då Liam haft ont i ena örat de sista dagarna. Inflammation i hörselgången, behandlas med kortisondroppar i några dagar. Sedan var det dags för pojkarna att bli fina i håret! Liam var ju redan nyklippt, men de tog lite extra med maskin.


Sedan åkte vi till Farsta och pojkarna stimmade lite till och pappan lyckades ganska snabbt ändå hitta en kostym som passade :) Och en fluga, till min glädje ;) Nu är de mesta fixat inför bröllopet på lördag. Imorgon äre min tur med naglar & frisör :)

Efter middagen ikväll så gav vi oss ut på en cykeltur till skogen. Liam är så duktig som cyklar på så bra, för det blev ganska långt! Säkert 5km... Det blev en lång fikapaus efter halva sträckan, Liam matade änder och så lite skattjakt med guldpengar. En härlig kväll med andra ord!








Puss & Kram.