Stackars liten ❤️

LINUS har emellanåt haft lite jobbigt med hostan vid förkylningar. När han var tre månader fick han falsk krupp och visade tendens till det några månader senare, i samband med förkylningar.

Igår fick Linus det väldigt jobbigt med skällande hosta, pipig andning och var tungandad. Då vi var hos Rikard & Lisa på kvällen så fick det bli Sachsska barnakut. Klockan var strax före 22 när vi kom dit och väntrummet var fullt. Ganska snabbt beslutade vi att Liam skulle få sova hos farmor & farfar, så Dennis körde dit honom. Vad hade vi gjort utan er?! ❤️

Sju timmar senare på akuten, vid femtiden imorse fick vi åka hem. Det kom in ett riktigt akutfall, ett spädbarn som krävde alla läkares å de flesta sköterskors hjälp en tid... Och det har man ju full förståelse för, usch vilken klump i magen man fick. Jag misstänker att det var ett fall av shaking baby. Då vårdpersonalen betedde sig "underligt" mot de anhöriga. Den manliga i sällskapet hade sån tydlig ångest å två kvinnor satt å höll om honom. När överläkaren gick förbi de i korridoren gav hon de onda ögat å tog en omväg förbi dem... Usch!!! Spädbarnet lades i kuvös och skickades senare vidare med transport till annat sjukhus och det var typ allt de anhöriga fick veta och åkte såklart efter. Fy fan om man jobbat där och fått ta emot en sådan patient. Då hade ju en liten örfil varit på sin plats kan tyckas...

Linus somnade sent i vår famn, hade jobbiga hostattacker emellanåt, men mådde ändå hyfsat bra när man får lite perspektiv.


Hans atopiska eksem hade blossat upp under dagen. Det kan ha samband med förkylningsastma.

Lite typiskt att Dennis & Liam skulle iväg på läkarbesök imorse. Vi var helt slut, hade båda ställt klockan, men han lyckades förstås försova sig och det blev rally för att hämta honom! Men de hann till läkarbesöket!

Vi har tagit det lugnt, haft en innedag å städat idag. Linus var riktigt trött och somnade gott under veckohandlingen :)


Nu sitter vi i bilen och väntar på D som åker runt för att få tag i all medicin och utrustning till lillprinsen. När vi kommer hem blire fredagsmys för hela slanten med tacos & snacks :)

Ha en bra helg!

Puss & Kram.